Verhalen verteller

Of het nou gaat om het schrijven van een blog, artikel, websitetekst of brochure óf om het maken van een illustratie die juist meer zegt dan duizend woorden. Ik help je graag, want…

Verhalen vertellen, naar alle waarschijnlijkheid de oudste vorm van vermaak die de mensheid kent. Rond het vuur, na een lange dag werken, werd er vertelt over de avonturen van helden en over de streken van goden. Sommige verhalen zo bijzonder of belangrijk dat ze in rotsen en grotten gekerfd werden, zodat de eeuwigheid ze zou onthouden.

En nu? Ook tegenwoordig spelen verhalen nog een grote rol ons leven. Van het voorlezen voor het slapen gaan tot een spannend boek in de vakantie. En van een blog over het ontstaan van die kleine bierbrouwerij tot de reden waarom jij bent gaan doen wat je doet. Of zelfs het levensverhaal van oma. Allemaal verhalen die het waard zijn om te vertellen, met woorden, met beelden of met allebei.

Ik heb veel aandacht voor details. Want wat dat betreft ben ik een Pietje Precies. Of het nou voor een tekst is of voor een illustratie, ik vind het heel fijn om helemaal in een onderwerp te duiken en me echt in te lezen voordat ik ermee aan de slag ga. Zo vertel ik echt een verhaal met wat ik maak. Op mijn blog kun je lezen hoe dat eruit ziet.

Ook een verhaal in opdracht? Neem vrijblijvend contact op en ik vertel je graag meer over mogelijkheden.